قابل توجه کاربران محترم :
1-مقالات و مطالب گردآوری شده توسط این سایت و همچنین وبلاگهای اینجانب صرفا جنبه اطلاع رسانی داشته وممکن است در پرونده های قضایی شما کاربرد نداشته باشد.
2- درحال حاضر طرح دعوا در تهران و اغلب استانها بدون مراجعه به محاکم یا دادسراها به صورت الکترونیکی و به دو طریق زیر امکان پذیر می باشد:
الف- درگاه خدمات الکترونیک قضایی www.adliran.ir
در این روش مراجعه کننده پس از ورود به درگاه خدمات الکترونیک قضایی (به آدرس: www.adliran.ir) جهت ثبت دادخواست/شکواییه /اظهارنامه و…اقدام می نماید و پس از تکمیل اطلاعات مورد نظر کد رهگیری دریافت نموده و به نزدیکترین دفتر خدمات قضایی مراجعه می نماید و پس از احراز هویت ، ارائه مدارک و منضمات و پرداخت هزینه های مربوطه دادخواست یا شکواییه به مرجع صالح ارسال می گردد.
ب- دفاتر خدمات الکترونیک قضایی:
در این روش مراجعه کنندگان پس از انتخاب نزدیکترین دفتر خدمات قضایی با ارائه اطلاعات و مدارک مورد نیاز دادخواست/شکواییه /اظهارنامه و…خود را طرح می نمایند.
متصدی دفتر، مدارک و اطلاعات مربوط را از شخص دریافت کرده و به طور مثال در بخش «ثبت دادخواست جدید»، اطلاعات مربوط به موضوع خواسته و بهای آن، مشخصات کامل خواهان، خوانده، وکیل/ نماینده (در صورت وجود)، متن دادخواست را ثبت می نماید.
پس از وارد نمودن تمامی اطلاعات فوق الذکر و محاسبه هزینه دادرسی متصدی دفتر از دادخواست نهایی شده، چاپ تهیه نموده و به تایید شخص می رساند و پس از پرداخت هزینه دادرسی به مرجع قضائی صالح رسیدگی کننده به دادخواست، ارسال می نماید.
3 -پیشگیری بهتر از درمان است. قبل از انجام هر کاری که می تواند برای شما مشکلات حقوقی ایجاد کند بهتر است با وکیل دادگستری و یا کارشناس حقوقی مشورت کنید.
4-آشنایی با قوانین و مقررات و آگاهی از حقوق و تکالیف خویش باعث میشود که انسان در تصمیمگیریها و اقدامات خود با شناخت بهتری اقدام نماید .
5-قانون مدنی ایران در ماده 656 به تعریف عقد وکالت پرداخته است و بیان می دارد: «وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.» بدیهی است وکالت عقدی است جایز که با مرگ هر یک از طرفین یا استعفای وکیل یا عزل وکیل توسط موکل و یا با جنون وکیل و یا موکل پایان مییابد. و از این حیث فرقی میان عقد وکالت بلاعزل و یا عقد وکالت ساده نیست.
Categories: